2011 m. balandžio 19 d., antradienis

Kiaušinių mišrainė su rūkyta žuvimi

Oi jau sunku man ir žodžių naujų rasti patiekalui išreikšti, man taip viskas skanu skanu skanu, na, bet žinoma nevykusių receptų juk nededu:), todėl ir sunku kitaip apibūdinti :), juk geriausias patiekalui komplimentas - labai skanu!!! Taigi, ši mišrainė mums LABAI SKANI :D
Velykų stalui kaip tik, o jei ne pačioms Velykoms, tai po švenčių likusius kiaušinius puikiai galima sunaudoti štai tokiam gėriui:), tereikia keleta papildomų ingridientų.


Mums reikia:
7-8 virtų kiaušinių
~3 a.š. garstyčių (naudojau dijon)
~200 g grietinės
200 g rūkytos žuvies (aš naudojau karštai rūkytą skumbrę)
mažas žiupsnelis druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų


Mišrainė pasigamina begalo lengvai ir greitai.
Kiaušinius supjautyti nedideliais kūbeliais, iš žuvies išrankioti visas ašakas, o mėsytę taip pat susmulkinti. Kiaušinius ir žuvį suberti į dubenį, sudėti garstyčias, grietinę, jei reikia padruskinti ir pagardinti juodaisiais pipirais (paprastai žuvytė būna pakankamai sūri, todėl būtinai paragauti ar druskos reikia). Išmaišyti. VISKAS!!! Tik tiek to darbo:)
Labai skanu užsitepti ant duonytės ir užsimesti kokį agurkėlį, mmm.. niam:)

&&&&&&
&&&&&&
Šaltinis Edith's kitchen

Skanaus:)

2 komentarai:

  1. I tokia misraine skanu ideti zaliu zirneliu indeli, svoguna.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Misraine skaniau gardinti majonezu negu grietine.

    AtsakytiPanaikinti