2011 m. birželio 7 d., antradienis

Plikyti sausainėliai

Ir aš ir aš prisidesu prie šių sausainėlių pagyrų!!! Jie tikrai tobuli!!! Oi kepu tai jau gal kokį trečią kart, bet tik dabar parodau savuosius, nes pagaliau ir išvaizda gavosi tokia kokia turi būti, - gražiai parudavę :)
Nesikartosiu, nes jau daug sykių receptas buvo publikuojamas kituose bloguose, todėl seilę pavarvinti , o ir receptą nusižiūrėti galima pas AstąAguonėlę ir/ ar Neringą!!!

&&&&&&
&&&&&&
&&&&&&
 &&&&&&
&&&&&&

P.s. cukrų dėjau rudą ir 110 g

Skanaus :)

8 komentarai:

  1. Ir gražūs kokie (: aš tai sausainiams paskutiniu metu kantrybės neturiu... Geriau pyragai - supylei į skardą ir kepi :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš irgi, aš irgi juos išbandžiau! :) prisidedu prie pagyrų, tikrai puikūs, to-bu-li :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Indre aaačiū :) patariu šiems rasti laiko, nes tikrai verta!!! :) Skanumėlis, negaliu sustot jų valgius :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Egidija smagu smagu :DDD!!! Jie tikrai tobuli :))) mūsų išbandžiusiųjų ratas plečiasi.
    O dabar tokia mintis net kilo 'grandinėle' pavadinti tokius vykusius receptėlius, turbūt panašiai kaip 'Kepėjai be stabdžių', na bet neteko dalyvauti tai kaip ir visko nežinau, bet būtų faina tokį kokį projektėlį suregsti, kai vykęs receptas grandine keliautų per blogus... Na reiktų dar pagalvoti, kad įdomu būtų...:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  5. Et mano dujinė orkaitė šiems sausainiams netinka. Ir nesuprantu kodėl - eklerai ruošti pagal paskutinį Bea receptą (sudėtyje vanduo) buvo puikūs. Matyt kažkur karščio trūksta, nes viršus gražiai apskrudo, o vidus pusžalis :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aaa, su dujine orkaite viskas sudėtingiau, atsimenu kepdavau būtent šiuos ir dujine, viduj viskas ok, tik iš išorės balti, kaip neiškepę...

      Panaikinti