Toliau kaupiame atsargas žiemai ;)
Reikia:
750 g aviečių
500 g cukraus
45 g romo
2 v.š. citrinos sulčių (~puse citrinos)
1/4 a.š. druskos
keli lašai romo esencijos
Taip pat reikia:
stiklainių + dangtelių
Į puodą suberti avietes, cukrų, supilti romą ir citrinos sultis. Užvirus sumažinti ugnį ir virti ~40 min. Įberti druskos, įlašinti esenciją ir išmaišius supilstyti į išgarintus/ sterilizuotus stiklainiukus. Sandariai uždaryti verdančiu vandeniu nuplikytais dangteliais. Laikyti vėsiai.
P.s. man gavosi ~720 ml uogienės.
SKANAUS!
Šaltinis My Recipes
Kokios zavios nuotraukos! Ir sveikinimai su pasiketimais bloge:-)) Atsidariau, ir is pradziu, pamaniau,kad ne cia pataikiau:-)) Bet,pasirodo,tikrai cia.
AtsakytiPanaikintiDėėėkui LINA :) taip taip pataikei čia, ten kur reikia ;) ir kur laukiama :)
AtsakytiPanaikintiAš irgi turėjau tikrai įsižiūrėti ar čia pataikiau :DD
AtsakytiPanaikintiGražu! Skanu!
Nuotraukos tikrai labai dailios :)
AtsakytiPanaikintiIr naujasis tinklaraščio dizainas dailus, sveikinimai "persistumdžius baldus"! :)))
AGUONĖLE, ASTULE - aaaačiū mergaičiukės :), ačiū už pagyrimus, bet nėra čia labai daug tų pakeitimų, kad neitų pažint :) tik 'persistumdžiau baldus', kaip ASTA sako, bet kuriuo atveju labai malonu, kad patiko :)
AtsakytiPanaikintina matosi, kad myli savo blogą..;) fainas atsinaujinimas..;) ir uogienė labai vilioja..:) tik smalsu kodėl jos tokios su šerkšnu?:)
AtsakytiPanaikintiNa kaip gi kitaip ODITELE, žinoma, kad myliu, jei taip nebūtų tai nerašyčiau turbūt :) Ir taip nepatinka ilgai būti vienodai ;), nuo blogo rašymo pradžios jau keičiausi ne kartą ir ne du.. jau ir vėl turiu minčių kokį jį norėčiau matyti ateity :) tiksliau logotipą...
AtsakytiPanaikintiO dėl aviečių labai paprastas atsakymas, fotosesijai naudojau jau užšaldytas avietes :))) išimtos iš šaldiklio jos ima po truputį atšilti ir dėl staigios temperatūros kaitos užsidengia šerkšnu :)
P.s. AČIŪ ;)
Sveiki, mažas pastebėjimas - nuotraukose avietbraškės...
AtsakytiPanaikinti