Puslapiai

2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Vaflių kąsneliai su plakta grietinėle

Šiandien įdedu jau publikuotą receptuką, bet mums labai patikusį, labai paprastą ir nerealiai skanų, negaliu sustoti jų valgyti :D Tik šįsyk sumasčiau pakeisti jų išvaidą, nes norisi vis ką nauja padaryti, išbandyti, tai kadangi receptas kartojasi, norėjau save ir jus sudominti skirtinga vafliukų išvaizda.
Receptą rasite čia !


Dažnai man labai sunku išrinkti kokias nuotraukas rodyti jums, kadangi dažnai noriu parodyti žymiai daugiau nei publikuoju, o dar man  ornamentų fantazijos, bet juk svarbiausia tai pats receptas ir jo eiga, o ne begalė nuotraukų, žinoma smagu ir svarbu pamatyti ir šedevro išvaizdą, juk dažniausiai ir gaminam, bandom tuos receptus, kurie suvilioja savo išvaizda. Yra patarlė, na bent jau taip sakoma - žmogų sutinki pagal išvaizdą, o palydi pagal protą, tai man labai panašu ir su maistu, pamatau nuotrauką užsimanau nė nežinodama koks bus skonis, tik numanyt galiu peržvelgus ingridientus, o išbandžius suprantu ar receptas buvo vertas gaminti:). Na bet jau nukrypau į lankas.
Taigi šį kartelį nuotraukų daug ;)

Šie vafliukai pertepti plakta grietinėle mums toookie skanūs, kad raginu ir jus pabandyti. Darbo labai nedaug, o ir produktai paprasti ir įprasti :) Žinoma, kad jų jau nė kvapo, mat gaminau vakar, tai dabar rašau, o pilna burna seilių, kaip norėčiau keletos :D


Šį kartą iškepiau daug apvalių 'pinigėlių' ir pertepiau plakta grietinėle, vafliukus dar papuošiau lydytu juoduoju šokoladu.

&&&&&&
&&&&&&

:) Ačiū už dėmesį :)

8 komentarai:

  1. Šiuos ir pagaminti lengviau :) nereikia žaisti su susukimu - man patinka :) atrodo super dailiai - net aš nemėgstanti puošimo kokiai progai sugebėčiau šokoladu papiešti :)
    Tik kažin per kiek laiko "pagėrę" grietinėlės jie suminkštės?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gražu...o kaip vasara, bikinių sezonas, a? Ar pagalvojote apie savo blog'o skaitytojų figūras???? :) Juokauju. Atrodo nerealiai! O raštai iš vis super :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Indre, gal ir paprasčiau pagaminti, bet laiko tai užtrunka truputėlį daugiau, nes kol sutepi tuos vafliukus, o aname variante gaunasi, gal 6 ar 7 vienetai, tai įpurški į juos grietinėlės ir baigta, nors jei daryti kokiai tai progai svečiams tai šis žymiai geresnis variantas, nes daugiau galima pavaišinti žmonių, na toks sakyčiau patogesnis dalykas ir man gal net išvaizdžiau atrodantis. Na bet kuriuo atveju tai skonis nesikeičia, man labai skanu:D.
    O dėl vafliuko suminkštėjimo, sakyčiau gan greit suminkštėja, na aš pagaminus kokiam pusvalandukui įmešiau į šaldytuvą ir išimti jie jau suminkštėją buvo, bet dar skanesni tapo, neištižo, vafliukas tapo minkštas, grietinėlė sutvirtėjo ir niam :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi Vilma reik turėti saiką, na bet lengva man pasakyti, pati jo neturiu...:DDD o, kad mažiau kalorijų būtų galima grietinėlės nedėti, jie labai skanučiai ir vieni, tokius 'pinigėlius' išsikepi ir kramsnoji :)
    Ir dėėėkui labai už vertinimus, begalo malonu skaityti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi, paskaičiau paskutinį Tavo komentarą, ir seilės taip ir pradėjo kauptis, o dar pasikartojimui pasižiūrėjau į nuotraukas, tai iš vis mirtis alyvose, bet aš galiu jiems atsispirti, aš stipri (iš tikro tai grietinėlės neturiu :D)

    AtsakytiPanaikinti
  6. :D oh Vilma, pralinksminai :D fainuolė Tu:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ot blogger sistema - visus komentarus ištrynė vienos dienos. Reik tikėtis atsigaus.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tai, va, nepatiko man tai labai :( ir ne tik vienos dienos dar ir šiek tiek kitos dienos taip pat ištrynė... buvo ir šis receptukas dingęs, bet atsirado.. na tikėkimės, kad sistema daugiau nestrigs..

    AtsakytiPanaikinti