Puslapiai

2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

TOTORIŠKI ČEBUREKAI

Linkėjimai SROVEI, ačiū už puikų receptą, NERINGAI ačiū, kad sugundė savo nuostabiomis nuotraukomis - čeburekai labai patiko, valgėm ir čepsėjom :D

P.s. pas mane čeburekai be pūslelių, bet turbūt dėl to, kad gaminant tešlą pritrūkau reikiamų miltų, tai pridėjau pyraginių (Karališkų), na bet skoniui tai netrukdė, o išvaizda irgi tenkino :)). Rekomenduoju!


Ką gi, į receptą nuorodos jau yra, taigi šį kart nesikartosiu...
Naudojau vištienos faršą, labai patiko! :)

SĖKMĖS bandantiems!!! SKANAUS ragaujantiems!!!

8 komentarai:

  1. atrodo tai labai niamu niamu :) aš čeburėkams tešlą darau su varške - kaip mama mokino :) rektų pabandyti šitą variantą kada.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačius už linkėjimus, gera, kad pasiteisino, o dėl puslelių, kad mažokai gavosi, tai gal biškiuka per storai iškočiojot, arba į nepakankamai įkaitusį aliejų dėjot, manau tik dėl to galėjo pulelių mažiau gautis, na bet svarbu, kad patiko:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. VILMUT, :))) o labai įdomu kaip tešlą su varške daryti, įdėjus pas save? einu ieškot :))

    SROVE, pasiteisino ne tas žodis :)) labai skanuuu! :)
    Dėl pūslelių tai kažkaip vis dar galvoju, kad dėl miltų, ar iškočiojau per storai, vienu ar kitu atveju niekis, kaip pirmam sykiui, čeburekai niaam :))) ačiū dar kart :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. nu kad nera cia nei nuorodos,nei recepto,tik komentarai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žiūrėkite viršuje, virš nuotraukos---pas Srovę ir Neringą! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. o koks komplimentas man - aciu, taip ir ir uz linkejimus aciu!!! taip pat aciu dar karta Srovei uz si puiku recepta!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveikos, Reda, Neringa, Srove... :) Labai dekoju uz recepta :)
    Vakar gaminome situos Ceburekus. Tikrai nuostabus ir LABAI skanus :)
    Tik tesla gavosi tikrai kieta,o visko dejau - gramas i grama :) Tai nekisau savo trigrascio, ir nebandziau nieko keist. Ir mintys buvo mazdaug tokios - Ai, gerai, Pasportuosiu !! aha... 3 minutes paminkiau ir luzau :D Tai pasikvieciau vyra i pagalba.
    Ceburekai gavosi labai Pusleti, LUX. O labiausiai nudziugau, kai nusideginau Liezuvi :D Nes pasirodo buljonas is mesytes, niekur nedingo. Atsikandi, isgeri buljona... suvalgai Cebureka :D Bet as ne farsa dejau, o smulkiai kapota kiaulienos sprandine.
    Ir dabar mano klausimas. Ar cia as tokia istizus :D, ir ta tesla ir turi buti tokia kieta? Bet mano pirma mintis buvo, kad dabar pas mus 36 laipsniai, ir labai sausa. Gal, kol as ten terliojausi, dregmes daug is teslos isgaravo ? Nes istikruju, savo konsistencija, man ta tesla primine - gera Makaronu tesla.

    AtsakytiPanaikinti