Oi jau sunku man ir žodžių naujų rasti patiekalui išreikšti, man taip viskas skanu skanu skanu, na, bet žinoma nevykusių receptų juk nededu:), todėl ir sunku kitaip apibūdinti :), juk geriausias patiekalui komplimentas - labai skanu!!! Taigi, ši mišrainė mums LABAI SKANI :D
Velykų stalui kaip tik, o jei ne pačioms Velykoms, tai po švenčių likusius kiaušinius puikiai galima sunaudoti štai tokiam gėriui:), tereikia keleta papildomų ingridientų.
Mums reikia:
7-8 virtų kiaušinių
~3 a.š. garstyčių (naudojau dijon)
~200 g grietinės
200 g rūkytos žuvies (aš naudojau karštai rūkytą skumbrę)
mažas žiupsnelis druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų
Mišrainė pasigamina begalo lengvai ir greitai.
Kiaušinius supjautyti nedideliais kūbeliais, iš žuvies išrankioti visas ašakas, o mėsytę taip pat susmulkinti. Kiaušinius ir žuvį suberti į dubenį, sudėti garstyčias, grietinę, jei reikia padruskinti ir pagardinti juodaisiais pipirais (paprastai žuvytė būna pakankamai sūri, todėl būtinai paragauti ar druskos reikia). Išmaišyti. VISKAS!!! Tik tiek to darbo:)
Labai skanu užsitepti ant duonytės ir užsimesti kokį agurkėlį, mmm.. niam:)
&&&&&&
&&&&&&
Šaltinis Edith's kitchen
Skanaus:)
I tokia misraine skanu ideti zaliu zirneliu indeli, svoguna.
AtsakytiPanaikintiMisraine skaniau gardinti majonezu negu grietine.
AtsakytiPanaikinti