tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post660372420204538210..comments2024-03-22T00:31:14.535-07:00Comments on Laisvalaikis virtuvėje: Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremuRedahttp://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-52758286653377310652012-04-16T10:30:24.641-07:002012-04-16T10:30:24.641-07:00Kaip smaguuu! Labai džiaugiuos, kad viskas puikiai...Kaip smaguuu! Labai džiaugiuos, kad viskas puikiai gavos :) ir labai malonu, ačiū už gerą žodį :)<br /><br />Taip pat dėkui už receptuką, skamba skaniai ;)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-86564482297244511852012-04-16T02:59:28.066-07:002012-04-16T02:59:28.066-07:00Kadangi neturėjau visiškai laiko su tuo aguonų mal...Kadangi neturėjau visiškai laiko su tuo aguonų malimu , paragavau , kad jos nekarčios, tai net neplikiau , sudėjau tokias natur ir iškepė padas visai skanus (nežinau su kuo lygint , tai atrodė , kad gerai). Tortas buvo labai skanus ir gražus , puošiau vien kepintais graik. riešutais , šonus - smulkintais , viršų - atrinktais dideliais.Vietoj brenžio dėjau citrinos sultis , dar - į morenginę masę įdėjau 1/4 a.š. citrinos rūgštelės , todėl bendras skonis gavosi saldžiarūgštis , nes bijojau visiško saldumo . Bendrai paragavau tik gabalėlį , nes svečiai greit suragavo naująjį tortą ,reiks kepti vėl. Reda , ačiū Jums , labai geras blogiukas .<br />Dar - kepinukas (kepti formoj su skyle vid.) , kur kepu nemalus aguonų ,(dėl ko nepabijojau jų nemalti torte )<br />Trys kiaušiniai, druskos truputis viską suplakti, cukraus stiklinė - vėl suplakti, grietinės stiklinė, vėl suplakti, miltų stiklinė ir šaukštelis kepimo miltelių ir vėl suplakti, ir aguonų stiklinė, tada vėl suplakti , kepti 180 laipsn. 30-40min.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-33842494382353927922012-04-06T12:58:55.076-07:002012-04-06T12:58:55.076-07:00P.s. bet aguonas sumalti būtina..
P.s.s. Jums tai...P.s. bet aguonas sumalti būtina..<br /><br />P.s.s. Jums taip pat gražių skanių švenčių :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-11934108807467446282012-04-06T12:56:49.764-07:002012-04-06T12:56:49.764-07:00Sveiki, na žinokit, man kai reikia aš malu štai to...Sveiki, na žinokit, man kai reikia aš malu štai tokiu smulkintuvu http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves-technika/plakikliai/plakiklis-maisytuvas-braun-mr-4050-r-hc.html, kur šalia blenerio stovi, tai man visad kuo puikiausiai gaunas. O pačiu blenderiu tai niekad ir nebandžius, todėl sunku man ką pasakyti. Bandykit nuplikyti žinoma, blogiau nebus ir didžiausios Jums sėkmės, tikiuos viskas pavyks ir rezultatu liksit patenkinti :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-72487734875928553142012-04-06T11:04:23.416-07:002012-04-06T11:04:23.416-07:00Man niekaip nesusimala blenderiu aguonos, gal reik...Man niekaip nesusimala blenderiu aguonos, gal reikia jas nuplikyti , o gal visai nemalti? Kepu pirmą kart , tai neaiški ši vietelė . Kremą išbandžiau į plikytus pyragėlius , labai tiko. Ačiū , kas atsakysit. <br />Skanių kiškio pyragų !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-16947381830492925452011-08-09T06:23:49.493-07:002011-08-09T06:23:49.493-07:00Ooo kaip džiugu, kaip smagu LINUTE!!! :) man irgi ...Ooo kaip džiugu, kaip smagu LINUTE!!! :) man irgi šitas tortas patinka, labiausiai turbūt dėl morenginių sluoksnių :)<br />o už receptuką dėkoti reikia ne man, o Sonatinai, bet labai labai malonu, kad esi kartu su manimi, ačiū Tau!!!Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-4661202512931882122011-08-06T05:20:18.001-07:002011-08-06T05:20:18.001-07:00Na, ka noriu pranesti,kad panasu man vienai jis la...Na, ka noriu pranesti,kad panasu man vienai jis labai saldus:-)) Kitiems persaldus jis nepasirode.Jo jau neliko:-)))) Pusryciams ir susivalge visos kompanijos:-) Ir turiu pripazinti,kad siandiena,po to,kai per nakti tortas pastovejo saldytuve, ir man paciai jis jau nebe toks saldus.As vakar ji tik sutepiau ir uz pusvalanduko iskart atsipjoviau ir paragvau (kad ryte nebutu geda:-)) ).Sekanti karta (o kad jis bus net neabejoju) as vis tik truputuka sumazinsiu cukru. Gal 50gr maziau.<br />Bet siaip labai geras tortas. Aciu Tau, Reda, labai uz recepta ir padrasinima gaminti. O tai vien is nuotraukos ir aprasymo jis atrodo gana sudetingas.Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-40579490180083045892011-08-06T00:53:30.857-07:002011-08-06T00:53:30.857-07:00Na,ka tu Reda, as tikrai nenusivyliau. Manau,kad n...Na,ka tu Reda, as tikrai nenusivyliau. Manau,kad net gi pakartosiu,tik su maziau cukraus. Teisybe pasakius jo dar niekas neragavo apart manes - ragaus visi kiti tik siandiena. Tad gal niekam kitam jis toks saldus ir nepasirodys.<br />O kreme as mazinau sviesta per puse. Gavosi puikiai. <br />Aciu uz recepta. Tortas tikrai puikus, neiprastas ir sventiskas.Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-10168659335774935482011-08-05T23:22:23.732-07:002011-08-05T23:22:23.732-07:00Hm LINUT, kad man nebuvo jis toks labai labai sald...Hm LINUT, kad man nebuvo jis toks labai labai saldus, kad saldus ir riebus, tai taip, bet nepersaldus :)...valgantys patenkinti čepsėjo, o torčiukas ilgai neužsibuvo. Na pasikartosiu, man tik kremas šiek tiek riebokas buvo, bet juk sviestinis..:) Na, bet tikiuos labai nenusivylei.Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-6017456838667708222011-08-05T14:14:11.520-07:002011-08-05T14:14:11.520-07:00Ziurejau as ziurejau i sita torta ir nusprendziau ...Ziurejau as ziurejau i sita torta ir nusprendziau padaryti. Labai jau skanus jis atrodo. Skanus ir yra. Na, bet saaaaldduuuuuussss:-)))) Nera kur detis nuo saldumo:-))Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-52139650242240291842011-07-14T10:30:15.155-07:002011-07-14T10:30:15.155-07:00Taip tikrai, bet patariu dėti kokius 300 g, tikrai...Taip tikrai, bet patariu dėti kokius 300 g, tikrai užteks ir tiek :)<br />Sėkmės!Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-1020663613510684292011-07-14T06:41:56.247-07:002011-07-14T06:41:56.247-07:00Ar tikrai karameliniam kavos kremui reikia dėti ti...Ar tikrai karameliniam kavos kremui reikia dėti tiek daug sviesto?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-87024495505553195982011-03-19T10:37:58.499-07:002011-03-19T10:37:58.499-07:00Kotryna, tikrai visi gyrė ir maniškiai ragavusieji...Kotryna, tikrai visi gyrė ir maniškiai ragavusieji :D, o sviestą turbūt ir aš sekantį kartą mažinsiu:)<br />Sėkmės ir ačiū, kad aplankei mane:)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-45352406080258485612011-03-19T10:33:19.671-07:002011-03-19T10:33:19.671-07:00Indre, būtinai išbandyk:) nenusivilsi:)
Begalo dži...Indre, būtinai išbandyk:) nenusivilsi:)<br />Begalo džiaugiuosi, kad užsukai:)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-43484375718707624432011-03-19T10:31:07.003-07:002011-03-19T10:31:07.003-07:00Neringa:) aaačiū:) labai smaguuu:), jetaus aš toki...Neringa:) aaačiū:) labai smaguuu:), jetaus aš tokia ''žalia'' dar čia, maniau kad viena skaitau savo tinklaraštį:DD dar sunkiai gaunasi ir receptėlį idėti:)<br />Labai smagu gauti komentarą:) <br />Jei tik galėčiau pavaišinčiau visus užsukusius:)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-33257543040958844832011-03-18T12:03:52.108-07:002011-03-18T12:03:52.108-07:00Bandžiau šitą ir aš. Ir net ne vieną, o gal jau 4,...Bandžiau šitą ir aš. Ir net ne vieną, o gal jau 4, o gal ir daugiau kartų. Niekada nenuvilia ir tie, kas paragauja, kito torto net nebenori. Tiesa sviestą mažinu beveik dvigubai.Kotrynahttps://www.blogger.com/profile/08044974077442547156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-4305522886552028692011-03-16T09:47:19.690-07:002011-03-16T09:47:19.690-07:00Aš irgi šitą labai noriu gaminti, nes kažką panaša...Aš irgi šitą labai noriu gaminti, nes kažką panašaus esu valgiusi vienoje kavinukėje ir labai patiko :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-39139697602256477262011-03-16T08:35:19.478-07:002011-03-16T08:35:19.478-07:00tiek Sonatinos, tiek Tavo tertai atrodo nuostabiai...tiek Sonatinos, tiek Tavo tertai atrodo nuostabiai, labai noreciau gabalelio prie kavos puodelio!Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.com