tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post6374663764024790543..comments2024-03-22T00:31:14.535-07:00Comments on Laisvalaikis virtuvėje: BANDYMAS PASIGAMINTI GRAIKIŠKĄ SPANAKOPITĄRedahttp://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-45442925267215661732012-05-12T13:32:51.961-07:002012-05-12T13:32:51.961-07:00Žinokit aš ja taip pat šiek tiek esu nusivylusi, d...Žinokit aš ja taip pat šiek tiek esu nusivylusi, daugiau niekad ir nepirkau jos, nes skonis nepasirodė vertas kainos, nors patiekalas tikrai skanus buvo ;) bet ne tiek kad vėl pirkčiau, gal kada nors, nes yra nemažai neragautų skanėstų :)<br />O dėl Jūsų nusivylimo tai labai gaila, nes nepigus gi malonumas. Linkiu Jums sėkmės ir kuo daugiau skanių atradimų :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-56413363276764971932012-05-12T10:25:06.732-07:002012-05-12T10:25:06.732-07:00O aš šiek tiek nusivyliau, bet ne šiuo receptu, o ...O aš šiek tiek nusivyliau, bet ne šiuo receptu, o filo tešla. Man gavosi laaabai riebu, sviesto/riebalų skonis permušė visus kitus skonius. Gal aš tuos lakštus per nuoširdžiai tepiau, gal reikėjo tep-lep kur-nekur pamozoti...O šiaip tai nežinojau kas per velnias ta rikotos varškė ir nieko panašiu pavadinimu IKI neužmačiau, tai intuityviai dėjau vietoj jos grūdėtą varškę, manau įdaras neblogas gavosi. Žodžiu, lyg ir paprasta pasigaminti, bet neverta, labai paskui ilgai tvarkytis namus reikia, dukra lupinėjo tešlą nuo viršaus, vaikščiojo visur, trupino, riebaluotais pirščiukais čiupinėjo...:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-73834067391756466142011-09-05T05:38:19.030-07:002011-09-05T05:38:19.030-07:00ASTULE - o taaaip, jei ne tos kainos, pas mane irg...ASTULE - o taaaip, jei ne tos kainos, pas mane irgi norimų išbandyti patiekaliukų skaičius gerokai prasiplėstų :) Baklava irgi kažkur toli toli svajonėse.. <br />Laukiam progų arba geriasnių laikų :) nugi turim sulaukt, ane :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-78064113508103346982011-09-05T03:24:39.218-07:002011-09-05T03:24:39.218-07:00Reda, nerealus pyragas, žiūriu ir noriu noriu nori...Reda, nerealus pyragas, žiūriu ir noriu noriu noriu :) Tik teisingai tu sakau - brangus, deja. Ir net labai. Jei negailėčiau tų keliolikos litų filo tešlai, tai kepčiau būtiniausiai ir baklavą, ir pyragą šitą tavo. Bet vis gaila... Gal kada nors, ypatingam pasilepinimui :)Astahttp://www.sauletavirtuve.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-86989039914832620722011-09-03T12:53:55.177-07:002011-09-03T12:53:55.177-07:00LINUT - kaip aaačiū už nuorodėlę! žinok kaip suitr...LINUT - kaip aaačiū už nuorodėlę! žinok kaip suitrigavai :) pasižymiu, gal išdrįsiu pabandyti ;)<br />Ir sėkmės Tau būsimoj kelionėj, ooo kaip faina būt pakeliaut dabar, kažkas nerealaus... <br />O Tau gerų emocijų ir daug įspūdžių ;):*<br /><br />AGUONĖLE - aha skanumėlis, visų ragavusių buvo gerai įvertintas :)<br />Dėl aukštų kainų, skaudi šita tema, taip viskas sudėliota, padaryta.. ir toliau kyla, nors daugumos algos mažesnės už mažas... na bet būsiu optimistė ir tikėsiu, kad viskas pasikeis, net nenoriu ir plėstis šia tema, nes patiems dažnai pritrūksta to pinigėlio, žinoma maistui taip, užtenka, bet žmogus natūraliai turi ir daugiau poreikių, norų, tai vat, su jais ir tenka pakentėti, vis atidėliojant..:)<br /><br />Baik Tu, viskas gerai, nieko Tu čia nepateršiai :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-52356850977835125502011-09-03T11:57:11.597-07:002011-09-03T11:57:11.597-07:00Oi kaip čia skanu ♥ pamąsčiau...kodėl LT kainos to...Oi kaip čia skanu ♥ pamąsčiau...kodėl LT kainos tokios perdėtai aukštos ir produktai deficitiniai? Pas mus filo tešlos tikrai drąsiai galiu sakyti vos ne kiekvienoj maisto parduotuvėj rasi pirkti. Kaina ~1,50-2€. Ricota irgi nieko stebuklingo, kaina ~1,50€.Feta- yra visokių varijantų...nuo be kcal, su žolelėmis, orginali ir ne tik, tad kaina irgi žmogiška. Su mūsų algomis- patiekalas, kurį gali ne vieną kartą per mėnesį kepti. Graudu pagalvojus apie LT... ne negraudu, o man įžūlu. Skaudu, kad žmonės turi dėl kiekvienos kruopelės taip sunkiai dirbti turi, kad užsidirbti ant jos... <br /><br />pateršiau čia... nepyk :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-31004721829958007562011-09-03T03:21:14.719-07:002011-09-03T03:21:14.719-07:00Laisvai,Reduk!:-) Varom, o tai as kaip tik viena r...Laisvai,Reduk!:-) Varom, o tai as kaip tik viena ruosiuosi:-)<br />Galaktoboureko gaminimo procesas labai aiskiai ir paprastai yra cia:<br />http://forum.say7.info/topic3727.html<br />Nieko sudetingo.<br />Tu paziurek ir kitos, sitos moters receptus, ji gyvena Graikijoje ir gamina daug traiciniu graikisku patiekalu.Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-29334437709037053142011-09-03T01:38:55.099-07:002011-09-03T01:38:55.099-07:00AUŠRRA - dėkoju :)AUŠRRA - dėkoju :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-54313181652503466882011-09-03T01:36:42.738-07:002011-09-03T01:36:42.738-07:00Nu kaip pavyyyydžiu Tau Linut :))) pasiimk ir mane...Nu kaip pavyyyydžiu Tau Linut :))) pasiimk ir mane :))) nepergyvenk dėl tų poros kilogramėlių, kada žmogus dar gali save taip palepinti, išragauti kitų šalių tradicinius patiekalus, juk tai nuostabu! :)<br />O filo tešlos taip, yra pirkti Lietuvoje, aš pirkau Prismoje. Tai mano pirmas susidūrimas su šia neįtikėtino plonumo tešla. <br />O apie galaktoboureko nė nežinojau, greit pagooglinau ir supratau, kad tai turėtų būti neeilinio skonio patiekalas, desertas :) mmmm...bet atrodo taip sudėtinga jį pasigaminti. O Tu gal net esi mačiusi kaip jį gamina?Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-77088391037109793272011-09-03T01:28:24.715-07:002011-09-03T01:28:24.715-07:00Filo tešlos ne taip seniai pasirodė maxima prekybc...Filo tešlos ne taip seniai pasirodė maxima prekybcentriuose. Tiesa, lenkiškos, bet vis tiek Filo :)<br />Ir man graikiška virtuvė pati pačiausia...Skaniai atrodo, Reda!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-14780883193961462532011-09-03T00:37:55.754-07:002011-09-03T00:37:55.754-07:00Reda, va cia tai skanumynas!!!!! Esu didziule grai...Reda, va cia tai skanumynas!!!!! Esu didziule graikiskos virtuves gerbeja!!! Greitai ten skrendu dviems savaitems ir galvoju kaip cia tik svorio nepriaugus, nes pastaraji karta pora kilogramu lengvai prilipo. Daug keliauju,bet niekur man nera taip skanu kaip kad Graikijoje.<br />Nezinojau,kad Lietuvoje yra filo teslos pirkti.Pavydziu:-)) As senai svajoju pabandyti padaryti graikiska skanesta galaktoboureko,bet tingiu terliotis darydama filo tesla.Linanoreply@blogger.com