tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post2248689785956353028..comments2024-03-22T00:31:14.535-07:00Comments on Laisvalaikis virtuvėje: PAPRASČIAUSIAS BŪDAS PASIGAMINTI SKANIĄ VARŠKĘRedahttp://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-59201447377514257142016-10-13T10:50:01.229-07:002016-10-13T10:50:01.229-07:00Neturiu zodziu kaip padėjot norvegijoje varskės ne...Neturiu zodziu kaip padėjot norvegijoje varskės nera yra tik 1 ir ta neskani ir begalo brangi.,mano mazasis broliukas dievina varškės sūrelius yra begalo išrankus bandėm isgauti varske ivairiais būdais tačiau pieno produktai cia visiškai kitokie ir mums niekaip nepavyko iki siandien! Is gautos varskytes padariau dviejų rūšių saldžių sūrelių ir broliukas viska suvalges bėgo I saldytuva ieskoti dar:) Aciu. Gintarehttps://www.blogger.com/profile/13486554703333281021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-66075920954043138932016-03-21T06:35:23.793-07:002016-03-21T06:35:23.793-07:00Visų pirma taip gaminama ricota, tai yra kremas, v...Visų pirma taip gaminama ricota, tai yra kremas, varškė gaminasi kitaip. Nedarykit sau gėdos žmonės , visą gyvenima žmonija maitinasi , bet nezino kuo, tas yra baisiausia :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11534637714989314001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-31635454029716089452014-12-21T02:18:15.281-08:002014-12-21T02:18:15.281-08:00Juokinga skaityti tokius tekstus kaip "nenene...Juokinga skaityti tokius tekstus kaip "nenene... čia ne rikota - rikota visai kitaip daroma". Nagi, rašytoja, užeik kada - duosiu paragaut iš dviejų indelių. Atskirsi kuri "tikra" o kuri "ne"? Vienam neblogam kulinarui daviau paragaut - NEATSKYRĖ :) Tiesa, aš į tą kefyrą prieš šaldydamas dar šio to įdedu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-76318096515977260452014-08-10T14:12:01.261-07:002014-08-10T14:12:01.261-07:00Nerasysiu varskytes pavadinimo ,kad nebutu komenta...Nerasysiu varskytes pavadinimo ,kad nebutu komentaru ,imu namini piena surauginta ,ir supilu ididesni sietuka su dviguba marle ir palieku per nakti ,ryte jau tepamas surelis - truksta kam saldumo kamsurumo .iebesnis pienas -riebesnis ir rezultatas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-26451074342218084112013-04-25T01:36:54.983-07:002013-04-25T01:36:54.983-07:00.. kodėl visi taip mėgsta įrodinėti savo tiesas ir..... kodėl visi taip mėgsta įrodinėti savo tiesas ir ale tikrasias žinais ir tokiu būdu pamenkinti kitus žmones lyg jie būtų kokie neišmanėliai, o va aš ta jau žinau viską... Tai yra paprastesnis Rikotos gaminimo būdas iš sušaldyto kefyro, nes ta varškė ir gaunasi tokia švelnesne kaip rikota ir toks būdas paprastesnis, o gaunasi labai panašiai taip kad manau nenusikaltimas ją taip vadinti tuo lab kad ir kitur rašo kad tai paprastesnis rikotos gaminimo būdas, taip kad nereikia šia vaizduoti visa išmanančių. :)Dobiliukashttps://www.blogger.com/profile/14571965446708232695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-72997824077971085812013-01-23T00:06:51.647-08:002013-01-23T00:06:51.647-08:00Gali būti, kad miltai kalti, biesas žino. :D Dėkui...Gali būti, kad miltai kalti, biesas žino. :D Dėkui, už komplimentus mano tavųjų receptų reprodukcijoms. :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-77777672634607021782013-01-22T09:49:33.084-08:002013-01-22T09:49:33.084-08:00Smaguuu :)
Tik gaila, kad pirmoji partija nesigav...Smaguuu :)<br /><br />Tik gaila, kad pirmoji partija nesigavo! kepiau sausainiukus jau n kartų ir nė karto taip nepasitaikė, gal čia miltai kaltieji ;) na bet receptėlį pakoregavau, kad kitiems bandantiems juos pasigaminti taip nesigautų :) ir ačiū labai už pasidalijimą :)<br /><br />Ir begalo gera, kad varškytė taip pradžiugino, man lygiai taip tada buvo, kai ją atradau :) <br />Beje buvau pas Tave:) tiek sausainiukai, tiek varškytė atrodo tobulai, seilės nutyso iki žemės :D<br /><br />Sėkmės!Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-41498217441393688202013-01-22T00:54:15.399-08:002013-01-22T00:54:15.399-08:00Aš galvoju, kad pakaktų ir 100-150 g cukraus. Ir n...Aš galvoju, kad pakaktų ir 100-150 g cukraus. Ir naudočiau tik rudąjį. :) Tiesa, pati pirmoji mano partija sausainių išskydo į vieną didelį, tau, kaip matau, ne, nesuprantu dėl ko man taip, bet aš dar miltų dėjau ir tada viskas gavosi tobulai. :) Ir dar nedėčiau avižinių dribsnių, man jie maišė čia truputį. O daugiau nėra prie ko prikibti, su vaikinu pilnais žandais naikinom sausainius. :D Manieji va, jei įdomu: http://skanestai.wordpress.com/2013/01/21/morku-sausainiai-su-pertepimu/ <br /><br />Bet užvis labiausiai džiaugiuosi varške, negaliu dar patikėti, kad PATI ją padariau, ir kad ji tokia nereali! Antras luitas šaltibarščių kefyro jau laukia savo eilės šaldikly! :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-845505826506027612013-01-21T10:36:28.875-08:002013-01-21T10:36:28.875-08:00Kaip džiugu!!! Labai gera žinoti, kad viskas gavos...Kaip džiugu!!! Labai gera žinoti, kad viskas gavos puikiai :)<br /><br />P.s.žinai sausainiukus kepiau neperseniausiai, gal gruodį, ir nesuprantu, bet man jie gavos gerokai persaldūs, o kaip Tau? Nežinau kas mano skonio receptoriams buvo tada, bet kažkas nitaip :D<br /><br />Tikiuos cukraus pasimažinai, gal gi ir receptą patikslinti reiktų?Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-30227564851147199962013-01-21T08:42:11.631-08:002013-01-21T08:42:11.631-08:00Na va, pasidariau ir varškytę ir sausainius, laaab...Na va, pasidariau ir varškytę ir sausainius, laaabai patenkinta likau! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-21874355473096171572013-01-20T10:19:37.087-08:002013-01-20T10:19:37.087-08:00MAN čia tikra naujiena. Labai džiaugiuosi, kad apt...MAN čia tikra naujiena. Labai džiaugiuosi, kad aptikau šį receptą, jau kaba mano būsima varškytė, paliksiu per naktį ją kaboti. :) Nesulaukiu, kol galėsiu ragauti! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-30729955553167093902012-12-15T05:18:09.442-08:002012-12-15T05:18:09.442-08:00na cia tikrai nenaujiena :) darausi toki tepama su...na cia tikrai nenaujiena :) darausi toki tepama sureli jau seniai ir dazniausiai pridedu zoleliu, kad gaunasi lygiai tas pats, kas Rama cream bonjour. Siaip labai tinka desertams vietoj rikotos ar maskarponesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-1386628861952365532012-11-09T04:06:21.842-08:002012-11-09T04:06:21.842-08:00Čia jau ne varškytė, o Rikotos sūris gaunasi :)Čia jau ne varškytė, o Rikotos sūris gaunasi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-51695900173824840812011-11-30T15:40:02.180-08:002011-11-30T15:40:02.180-08:00Aciu,supratau,bandysiu :)Aciu,supratau,bandysiu :)Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-88419760960320616252011-11-30T00:57:26.340-08:002011-11-30T00:57:26.340-08:00SKANDINAVE, LT šaltibarščių kefyro riebumas 6-7 %,...SKANDINAVE, LT šaltibarščių kefyro riebumas 6-7 %, bet esu bandžius ir 2,5 %, paprastą kefyrą, tai irgi gavosi, tik mažiau ir tokia liesesnė, bet irgi labai skani :) Taip pat girdėjau, kad gaunasi net iš to tiršto natūralaus jorgurto, bet kaip žinia Norvegijoje jo irgi kaži ar rastum, bet nesu bandžius tai negaliu nieko ir sakyt...bet bandyčiau iš to, kuris ten yra, jau net pamiršau pavadinimus, bet jie lyg nėra ten patys liesiausi...taip pat Neringa sakė, kad ji Lenkijoj, bandė dar iš liesesnio nie 2,5 %- ir gavos! <br />Sėkmės :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-86447880839740202852011-11-29T15:09:56.178-08:002011-11-29T15:09:56.178-08:00Kadangi pas mus nera tokiu specialiu saltibarsciam...Kadangi pas mus nera tokiu specialiu saltibarsciam skirtu kefyru,tad noriu paklausti kiek procentu jie riebumo buna,ieskosiu analogu cia Norgeje :)Labai saunu butu pasigaminti varskes,nes tokios cia nera isvis :)Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-46966536987849335152011-10-13T13:25:31.365-07:002011-10-13T13:25:31.365-07:00Ačiū LINA! :) Prie progos išbandysim ;)Ačiū LINA! :) Prie progos išbandysim ;)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-52503785621132245462011-10-13T02:16:28.722-07:002011-10-13T02:16:28.722-07:00Merginos pazada pildau-SPURGOS- 400 gramu varskes,...Merginos pazada pildau-SPURGOS- 400 gramu varskes,2 kiausiniai,apie puse stiklines cukraus,vanilinio cukraus saksteli-du.saukstelis sodos i sauksta grietines.saukstas spirito(kad aliejaus nepritrauktu).14 saukstu nupurtytu miltu.dedu varske kiausinius cukru vanilini cukru spirita soda ismaisyta grietinej ir ant galo miltus,viska ismaisom turi but nekieta tesla pominkste-skystoka,darau mazus rutuliukus jie paskui isipucia.as verdu aliejuj tefloniniam puode tada nekimba prie dugno.jei prikibo prie dugno pajudinkit atsoks,jos pacios vartosi,na o jei neapsivercia tai padekit joms.skanaus.parasykit atsiliepimu o jei skanu patiks tai ir zagareliu receptuka parasysiuLinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-68857641215368347492011-10-12T01:38:17.922-07:002011-10-12T01:38:17.922-07:00Laukiu recepto LINUTE, labai labai įdomu! :)ačiū, ...Laukiu recepto LINUTE, labai labai įdomu! :)ačiū, kad daliniesi savo patirtimi ;):*Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-6560120783089952592011-10-10T23:56:30.750-07:002011-10-10T23:56:30.750-07:00mamos o as ir labai skania darau varskyte.nusiperk...mamos o as ir labai skania darau varskyte.nusiperku kaimisko pienuko-bent klaipedoj yra tokia ukininkuo parduotuve,piena supilu i puoda ir palieku per nakti ar ilgiau surugti tada puoda ant ugnies ir kaitinu iki kol galima dar pirsta ikisti bet ne iki virimo ir i merle pakabinu ooooo skanumas,ir viena ir spurgos ir zagareliai-spurgu recepta be galo gera turiu-nezinau ar jus norit jo bet as kita diena parasysiulinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-55926569610684760022011-09-25T02:49:19.989-07:002011-09-25T02:49:19.989-07:00Na va, pagaliau galiu parašyti savo komentarą paly...Na va, pagaliau galiu parašyti savo komentarą palyginus riebų kefyrą su gerokai liesesniu. Na, iš esmės iš 2,5 % riebumo kefyro gavosi irgi skani varškytė, tik tiek kad liesesnė ir labiau jaučiasi kefyro gaidelė, bet ji tikrai neintensyvi ir netrukdo. Taip pat pastebėjimas, varškytės gavosi mažiau - 250 g, bet ir kefyras juk pigesnis..<br />Taigi, aš vis tik pasilieku prie pirmojo varianto (šaltibarsčių kefyro), bet jei jo nebūtų tikrai gaminčiaus ir iš liesesnio..:);)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-52100113216118466022011-09-06T08:46:23.830-07:002011-09-06T08:46:23.830-07:00Kefyras (2,5%) jau tūno šaldiklyje :))Kefyras (2,5%) jau tūno šaldiklyje :))Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-75576094939573353242011-09-06T06:46:38.364-07:002011-09-06T06:46:38.364-07:00Oj ,akip but fainai, kd palygintum! begalo lauksiu...Oj ,akip but fainai, kd palygintum! begalo lauksiu atsiliepimu! ;)Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-65475089446572110042011-09-05T12:04:58.786-07:002011-09-05T12:04:58.786-07:00IRMA - ačiū už nuomones :)
Neringut - iš paprasto...IRMA - ačiū už nuomones :)<br /><br />Neringut - iš paprasto kefyro nebandžiau, bet kadangi prisiskaičiau įvairių nuomonių imsiu ir artimiausiu metu išbandysiu, tai bent žinosiu skirtumą, ir parašysiu savo pastebėjimus :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9097757874298985715.post-21637073023416651492011-09-05T07:10:11.551-07:002011-09-05T07:10:11.551-07:00Reda, o gal bandei is normalaus kefyro? pas mus to...Reda, o gal bandei is normalaus kefyro? pas mus tokio nera :D o visai smalsu butu pagaminti tokiu budu varskyte...Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.com